Sundhedssektoren

Sundhedssektoren

Der skal være 100% rent og fri for bakterier.

I denne branche er det en selvfølge. Bakterierne er i fokus og både Asko og Mieles maskiner er gokendte og testet efter høje standarder for desinfektion. Her er egentlige desinfektionsprogrammer, som giver 100% ren vask. Maskinerne er godkendt efter anerkendte RKI og DGHM standarder for desinfektion og opfylder kravene for desinfektion ved vask i f.eks. 61 grader i 60 minutter eller 91 grader i 10 minutter.

Tromlen på de professionelle maskiner er større end på husholdningsmaskinerne. Varmelegmerne er desuden større og du har mulighed for at tilslutte varmt vand.

Temperaturerne er meget mere stabile og kan desinficere bakterier med garanti – i modsætning til en husholdningsvaskemaskine.

Holder en industrivaskemaskine bedre end husholdningsmaskinerne?
Ja vores maskiner er bygget med professionelle komponenter og kan klare langt flere driftstimer og især en hårdere belastning end husholdningsmaskinerne.

Hvor meget tid kan man spare med en professionel vaskemaskine i forhold til en husholdningsvaskemaskine?
En professionel vaskemaskine er markant hurtigere til at vaske end en husholdningsmaskine. Dels er de udstyret med større varmelegemer og dels har mange af maskinerne mulighed for tilslutning af både koldt og varmt vand. Det sparer både tid og energi.

Er der garanti på professionelle vaskemaskiner?
Ja i modsætning til husholdningsmaskiner hvor garantien ikke dækker hvis maskinerne bruges til erhverv er der mellem 1 og 2 års garanti på de professionelle vaskemaskiner og tørretumblere. Naturligvis også når maskinerne anvendes ofte og til erhvervsmæssig brug.

Image