Kontakt

Kontakt profvask.dk

Kom og besøg os

Vi vil gerne vise vores kvalitets-grej…
Besøg os på Rømersvej 33, Ikast, hvor du kan komme forbi til en ærlig rådgivning om vores produkter og fordelene ved de enkelte mærker indenfor profesionelle vaskemaskiner og tørretumblere. Vores foretrukne mærke er Fagor – en verdensomspændende leverandør som de seneste år har taget store markedsandele indenfor branchen.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 33, 7430 Ikast
Email: profvask@kpa.dk
Telefon: +4571903769

Åbningstider: 
Man-Tors fra 08:00 – 16:30 
Fredag fra 08:00 – 13:30

Kontonr: 8117 4303592
Juridisk navn: KPA COMPANY APS
CVR-nr: 18066904
Koncern / Moderselskaber: Kpa Lind Holding ApS samt Kpa Invest ApS
Etableringsår: 1994

Vil du ringes op?

Profvask.dk

Hos Profvask.dk samarbejder vi kun med de bedste. Miele, Fagor og Nortec er alle kvalitetsleverandører og specialister i vaske- og tørreløsninger.

Vi har leveret kvalitetsvaskemaskiner- og tørretumblere i årtier. Gennem alle årene har vi samlet erfaring på alle vores varianter, som vi med glæde deler ud af.

Landsdækkende service

Uanset geografisk placering i Danmark, så leverer vi varen. Vi har et stærkt samarbejde med vores fragtførere, som sikrer dig den bedste service ved køb af maskiner på profvask.dk

I 2018 har vi lanceret en lang række nye hjemmesider der byder på mange spændende
kvalitetsprodukter og services, skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov

www.hendishop.dk
Hendi Food Service Equipment er leverandør og producent af ikke-fødevareholdningsudstyr, buffet produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed og catering – KPA er blandt skandinaviens førende forhandler af hendi produkter.

www.cateringemballage.dk
Cateringemballage.dk er leverandør af danmarks bedste emballageløsninger til både private og erhverv.

www.profvask.dk
Hos profvask.dk finder du landets bedste industri vaskemaskiner og tørretumblere, samlet på et sted.

www.Industriopvasker.dk
På industriopvasker.dk finder du et bredt udvalg af industri opvaskemaskiner og tilbehør, til industri- og storkøkkener.

www.wallshop.dk
Konceptet er helt enkelt – vi har koncentreret os om alt til væggen. Både når det drejer sig om beklædning af selve væggen i form at murstensskaller, akustikpaneler eller når det gælder pynt i form af hylder, lamper, billeder mv.

www.alttilbordet.dk
Vi er leverandør af danmarks største udvalg af produkter til dit bord – både hverdags bordet og til festlige lejligheder.

www.cateringudlejning.dk
Udlejning af storkøkken og catering udstyr. Vi ved hvor afgørende det er for dig som lejer at udstyret virker. Vi er blandt Danmarks største udlejere af storkøkkenudstyr såvel som industriovne, industri friture mv. til festivaler, events og store arrangementer.

www.cateringmarine.dk
Vores side dedikeret til udstyr der er beregnet til brug på skibe. Her er pålidelighed, levering til tiden og viden om den specielle skibs-el et nøgleord. Hos Cateringmarine ved vi alt om at levere til skibsindustrien og vi har de bedste leverandører i ryggen.