Landbrug, Byggeri og gartnere

Landbrug, Byggeri og Gartnere

Sand, sten og andet kan ofte være et problem når der vaskes arbejdstøj fra byggepladser og landbrug. Det findes der professionelle maskiner der er helt perfekte til at håndtere, så der ikke går grus i maskineriet.

De stabile temperaturer i de professionelle maskiner sikrer langt længere levetid end husholdningnsmaskinerne.

Mopperne vaskes med en stor vandmængde så de bliver helt rene. Test viser f.eks. på Askos professionelle vaskemaskiner til arbejdstøj, at såfremt der tilføjes 23,6 gram grus i en moppe, så er der kun 0,6 gram tilbage når moppen er vasket.

Holder en industrivaskemaskine bedre end husholdningsmaskinerne?
Ja vores maskiner er bygget med professionelle komponenter og kan klare langt flere driftstimer og især en hårdere belastning end husholdningsmaskinerne.

Hvor meget tid kan man spare med en professionel vaskemaskine i forhold til en husholdningsvaskemaskine?
En professionel vaskemaskine er markant hurtigere til at vaske end en husholdningsmaskine. Dels er de udstyret med større varmelegemer og dels har mange af maskinerne mulighed for tilslutning af både koldt og varmt vand. Det sparer både tid og energi.

Er der garanti på professionelle vaskemaskiner?
Ja i modsætning til husholdningsmaskiner hvor garantien ikke dækker hvis maskinerne bruges til erhverv er der mellem 1 og 2 års garanti på de professionelle vaskemaskiner og tørretumblere. Naturligvis også når maskinerne anvendes ofte og til erhvervsmæssig brug.