Hotel og restaurationer

Hotel & Restauration

Du har behov for vask af duge, viskestykker, håndklæder og måske endda linned. Det er ikke kun vigtigt at din vask ser REN ud, men også at din vask er bakteriefri.

De stabile temperaturer fra de professionelle maskiner sikrer at kokkejakker, forklæder, klude mv. bliver HELT rene og holder længere. Har du tidligere vasket i en husholdningsmaskine vil du opleve et dårligere vaskeresultat samt at dine tekstiler holder langt kortere fordi temperaturerne svinger langt mere.

Desuden har de professionelle maskiner mulighed for automatisk sæbedosering. Det betyder ikke kun en besparelse på kemi, som skåner miljøet – men giver også en mulighed for at bruge flere forskellige kemikalier, med hver deres egenskab. Med en stor mængde vask er det vigtigt at kunne vaske hurtigt og effektivt. Tromlen på de professionelle maskiner er større end på husholdningsmaskinerne.

Varmelegmerne er desuden større og du har mulighed for at tilslutte varmt vand. For dig som restaurant betyder det:

  • Mere kapacitet pr. vask
  • Mere energieffektiv vask
  • Hurtigere vask
  • Renere vask uden bakterier
  • STORE besparelser i forhold til vaskeri

Holder en industrivaskemaskine bedre end husholdningsmaskinerne? Ja vores maskiner er bygget med professionelle komponenter og kan klare langt flere driftstimer og især en hårdere belastning end husholdningsmaskinerne.

Hvor meget tid kan man spare med en professionel vaskemaskine i forhold til en husholdningsvaskemaskine? En professionel vaskemaskine er markant hurtigere til at vaske end en husholdningsmaskine. Dels er de udstyret med større varmelegemer og dels har mange af maskinerne mulighed for tilslutning af både koldt og varmt vand. Det sparer både tid og energi. Er der garanti på professionelle vaskemaskiner?

Ja i modsætning til husholdningsmaskiner hvor garantien ikke dækker hvis maskinerne bruges til erhverv er der mellem 1 og 2 års garanti på de professionelle vaskemaskiner og tørretumblere. Naturligvis også når maskinerne anvendes ofte og til erhvervsmæssig

Image