Campingplads, boligforening og fællesvask

Campingplads, Boligforening og Fællesvask

Med flere forskellige producenter i ryggen har vi helt sikkert maskinerne der passe til jer. Vores maskiner kan klare store mængder vasketøj i en fart og betalingssystemer klarer vi også.

Vi har maskiner der er meget enkle at betjene og hvor betjeningsmenuerne er konfigurerbare (så avancerede indstillinger ikke er tilgængelige). Det gør det nemmere for brugerne og også nemmere for dig som ejer der ikke får mange unødige spørgsmål.

Holder en industrivaskemaskine bedre end husholdningsmaskinerne?
Ja vores maskiner er bygget med professionelle komponenter og kan klare langt flere driftstimer og især en hårdere belastning end husholdningsmaskinerne.

Hvor meget tid kan man spare med en professionel vaskemaskine i forhold til en husholdningsvaskemaskine?
En professionel vaskemaskine er markant hurtigere til at vaske end en husholdningsmaskine. Dels er de udstyret med større varmelegemer og dels har mange af maskinerne mulighed for tilslutning af både koldt og varmt vand. Det sparer både tid og energi.

Er der garanti på professionelle vaskemaskiner?
Ja i modsætning til husholdningsmaskiner hvor garantien ikke dækker hvis maskinerne bruges til erhverv er der mellem 1 og 2 års garanti på de professionelle vaskemaskiner og tørretumblere. Naturligvis også når maskinerne anvendes ofte og til erhvervsmæssig brug.