Om fagor

 
Image

Fagor Industrial er en førende producent af udstyr til hotel-, restaurant- og vasketøjssektoren.

Med mere end 60 års erfaring og uden kendskab til den professionelle hotelejers behov og det daglige arbejde tilbyder Fagor Industrial et komplet sortiment af produkter under et enkelt mærke. Vi bringer dette arbejde til at fungere med et dedikeret og tilgæneligt team, der garanterer et fremragende resultat for de mest krævende fagfolk.

Fagor er en førende og verdensomspændende producent af udstyr til fødevareindustrien samt vaskeribranchen. Fagor har tidligere været mest kendt for deres solide, innovative og prisstærke maskiner til køkkenbranchen. I løbet af de seneste 8 år er vaskeribranchen blevet deres førende forretningsområde målt på omsætning. I dag er det også det forretningsområde med mest vækst. Dette har på relativt kort tid gjort Fagor til at være blandt de mest anerkendte leverandører og tæller i dag med blandt de største i verden til denne sektor. Fagor er en del af Mondragon Corp. med over 74.000 ansatte.

Specialister. Innovation. Forpligtelse.

På Fagor Industrial er vi lige så engagerede i vores kunders behov, som vi er for miljøet, og dette engagement er netop det, der har gjort os fremskridt, indtil vi blev verdensledende. Fordi svarene på begge behov altid er to, og altid det samme: specialisering og innovation.

På den måde har vi lykkedes at være specialister indenfor fremstilling af industrielle køkkener, ovne, industrielle opvaskemaskiner, kommercielle køle- og vaskemaskiner til at opfylde kravene fra den professionelle hotelejere.

Mission og værdier.

Som en del af Mondragons samarbejdserfaring søger vi at blive anerkendt som en virksomhed hvor:

Vi vokser sammen med vores kunder og arbejder sammen for at finde de mest effektive løsninger hvor det er nødvendigt. Vi fungerer som et team af ansvarlige mennesker involveret i et fælles projekt. Vi er forpligtet til samfundet og dets fremtid med udviklingen af ​​energieffektive og bæredygtige produkter.

INTEGRITET

Vi handler med integritet, åben og gennemsigtig, søger at udvikle langvarige og gensidigt fordelagtige forbindelser med de mennesker, der danner gruppen og med vores kunder og allierede.

FORPLIGTELSE

Vi er forpligtet til stræber efter at opnå resultater gennem arbejde godt gjort og ved at overholde og overholde vores løfter. GLOBAL TEAM Vi er et globalt team. Vi lytter til og tilslutter hver persons bidrag, vi deler en gruppesyn og vi vedtager selv som beslutninger, der placerer fælles gode over partielle interesser.

INITIATIV

Vi handler med Initiative, tager en proaktiv holdning for hurtigt at levere løsninger til kunden, for konstant at søge bedre måder at udføre og opbygge et stadigt stærkere firma på.

Sammen udvikler vi os.

Sammen
Fælles indsats

På Fagor Industrial mener vi, at fælles indsats er den bedste måde at opnå de mest effektive løsninger på. Vi arbejder med ansvaret for at give det bedste af os selv for at sikre, at resultatet er en fælles præstation. Sammen skal du altid lukke. Arbejder i et team med kunder, distributører og fagfolk.

Vi
Talenterede mennesker

Fagor Industrial er de mennesker, der gør det muligt, og som gør Fagor til et universelt anerkendt mærke. Mennesker, der søger konstant forbedring, som søger at krydse grænser. Talenterede og dedikerede mennesker forpligtede sig til at gå videre.

Evolve
Evolutionens Ånd

Vi lever i en bevægende verden, hvor evolution er en pligt: ​​innovere, søge bedre og mere effektive løsninger. Gør det godt, stræbe efter excellence, tilbyde værdi. På Fagor Industrial har denne evolutionsånd gjort det muligt for os at blive, som vi er i dag.