ClickWash

Brugerbetalt
vaskeri

- slip for store udgifter
Med ClickWash fra L’EASY Business slipper du for store udgifter til etablering af vaskeri, aftalen betales pr. vask. Du skal ikke have en krone op af lommen – vi sørger for det hele

Vi tager hånd om alt fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem. Aftalen er inkl. installering, løbende vedligeholdelse samt administration og afregning med brugerne.

Med ClickWash fra L’EASY Business får du:
  • Ingen udgifter
  • brugerne betaler pr. vask. Installationstjek – gennemgang af lokation.
  • Levering og installering.
  • Telefonsupport og hjælp til fejlfinding.
  • Fri service og reservedele i hele perioden.
  • Ingen administration og tilfredse brugere.
  • Betalingssystem med mange muligheder.

Vaskeriet er omdrejningspunktet for jeres beboere. Går det i stå, giver det ekstra arbejde for dig. Med ClickWash slipper du for bekymringer. Du skal ikke have en krone op af lommen og er altid garanteret fleksibel service og reparation på stedet. Har du specielle behov klarer vi også det!

Ring 72 15 11 15 og hør mere!

Image
Image

Vi samarbejder med Fagor omkring løsninger til boligvaskerier
– og tilbyder hele sortimentet af maskiner og løsninger.


Markedets førende betalingssystemer

Vi tilbyder alt inden for de førende betalingssystemer, lige fra traditionelle mønt og polet systemer, til de nyeste løsninger hvor brugerne betaler via sms og Mobile Pay. Det er også muligt at afregne via huslejen, hvilket gør det nemt for både brugere og administrator.

Mobilbetalingssystem 
 Man sender bare en SMS, og vi foretager din betaling, uanset om det drejer sig om køb i en automat eller bestilling af en vask. Vi klarer også den tekniske opsætning af løsningen.

Mobile Pay 
Det er også muligt at tilbyde brugerne mulighed for at betale via Mobile Pay, der har over 3 millioner brugere i Danmark.

Betaling via huslejen
Afregning via huslejen er en nem måde for beboerne at afregne vasken. Vi sørger for opsætning af løsningen.

Image